Tel / Whatsapp: + 86 15005204265

Të gjitha kategoritë

Kategoritë kryesore të produkteve

PRODUKTI

Produktet përfshijnë Sistemin diagnostikues me ultratinguj të laptopit Doppler me ngjyra të laptopëve me ultratinguj plotësisht dixhital me ngjyra.

Lexo më shumë
HYRJE

Rreth nesh

PeriodMed është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në Kërkim dhe Zhvillim, prodhim, shitje dhe shërbim të pajisjeve mjekësore. Bazuar në Yonker Group, i drejtuar nga nevojat mjekësore, dhe i njohur përmes inovacioneve teknologjike, PeriodMed me një përparim të madh në kërkimin e imazheve mjekësore dhe produkteve të tjera......

Lexo më shumë