Tel / Whatsapp: + 86 15005204265

Të gjitha kategoritë
Rreth Nesh

Pse Zgjidhni Periomed

Bazuar në Yonker Group, i drejtuar nga nevojat mjekësore dhe i njohur përmes teknologjisë
risitë, PeriodMed me një përparim të madh në kërkimin e imazheve mjekësore dhe produkteve të tjera.

Rreth PeriodMed

Jiangsu PeriodMed Technology Co., Ltd. (i njohur si "PeriodMed") është themeluar në vitin 2020 dhe është një degë e Xuzhou Yongkong(YONKER) Group Co., Ltd...E vendosur në qytetin Xuzhou, Provinca Jiangsu, PeriodMed është një kompani e lartë ndërmarrje teknologjike e specializuar në Kërkim dhe Zhvillim, prodhim, shitje dhe shërbim të pajisjeve mjekësore. Bazuar në Yonker Group, i drejtuar nga nevojat mjekësore dhe i njohur përmes inovacioneve teknologjike, PeriodMed me një përparim të madh në kërkimin e imazheve mjekësore dhe produkteve të tjera. 30 patenta kombëtare të teknologjisë. i specializuar në produktet e sistemit me ultratinguj dhe zgjidhjet e sistemit tejzanor, produktet me ultratinguj përfshijnë njerëzit dhe kafshët. Produktet përfshijnë, Sistemi i Diagnostifikimit me Ultratinguj Laptop, Sistemi Doppler me Kolor plotësisht dixhital, Ultratinguj me Tela Dore, Doppler me Color Laptop. Për t'ju ndihmuar në diagnostikimin me performancën e përmirësuar të imazhit dhe teknologjitë adaptive me makinat me ultratinguj, zgjidhjet dhe shërbimet nga PeriodMed. Pajisjet tona me ultratinguj dhe teknologjitë e avancuara mund të plotësojnë kërkesat tuaja në klinikë, duke ofruar shkathtësinë dhe funksionalitetin që ju nevojitet.

padefinuar
padefinuar
Produktet e PeriodMed

Produktet e PeriodMed shpërndahen mirë në Azi, Afrikë, Amerikën Latine, Evropë dhe Amerikë. Për të ofruar shërbim më të mirë për klientin, PeriodMed do të ngrejë zyra dhe degë në disa provinca dhe rajone në Kinë në të ardhmen, dhe planifikon të krijojë degë jashtë shtetit në Evropë dhe Indi pas vitit 2024.

padefinuar
Ekipi i Perioded

Periomed ka një ekip profesional dhe dinamik të dedikuar për zhvillimin dhe shpërndarjen e patentave për të promovuar zhvillimin e industrisë së pajisjeve mjekësore. Ekipi ka komunikuar dhe bashkëpunuar me ekipin e shkëlqyer teknik ndërkombëtar, duke punësuar ekspertë dhe klinicistë vendas dhe të huaj si konsulentë dhe duke u përpjekur për teknologjinë, teknologjinë dhe procesin e prodhimit më të fundit.

Kompania Kultura

Vizioni i Korporatës
Vizioni i Korporatës

Të përkushtuar ndaj kauzës së jetës dhe shëndetit, Bëhuni një novator në industrinë globale të shëndetit

Misioni i Korporatës
Misioni i Korporatës

Ruajtja e shëndetit global të familjes

Vlerat e Korporatës
Vlerat e Korporatës

Inovacion, cilësi, përgjegjësi, pasion

video

Zinxhiri ynë i industrisë

 • R&D

  R&D

 • Moulding & Injection

  Moulding & Injection

 • Kuvendi SMT

  Kuvendi SMT

 • Kuvend

  Kuvend

 • Inspektimi i Cilësisë

  Inspektimi i Cilësisë

 • Prodhim ne mase

  Prodhim ne mase

 • Ambalazh

  Ambalazh

 • Menaxhimi i depove

  Menaxhimi i depove

Certifikatë Kualifikimi dhe Nderi

30 patenta kombëtare të teknologjisë.

Kontaktoni
Certifikatë
Certifikatë
Certifikatë
Certifikatë
Certifikatë
Certifikatë

Partnerët Global

Produktet e PeriodMed shpërndahen mirë në Azi, Afrikë, Amerikën Latine, Evropë dhe Amerikë.

Kontaktoni
Partnerët Global

Las Vegas

Pakistan

Indi

Provinca Hubei, Kinë

Chongqing, Kinë

Provinca Hunan, Kinë

Provinca Heilongjiang, Kinë

Indonezi

Ekspozita e produkteve

Për të ofruar shërbim më të mirë për klientin, PeriodMed do të ngrejë zyra dhe degë në disa provinca dhe rajone në Kinë në të ardhmen, dhe planifikon të krijojë degë jashtë shtetit në Evropë dhe Indi pas vitit 2024.
1
SPITALAR Brazil në maj
8
Kili Expo Hospital në shtator
7
Rusia ZDRAVOOKHRANENIYE në dhjetor
2
India MEDICAL FAIR INDI në prill
3
TIHE e Uzbekistanit në prill
6
Gjermani MEDICA në nëntor
4
Shenzhen CMEF në tetor
5
Dubai ARAB HEALTH në janar
9
Shanghai CMEF në maj
10
Panairi Ndërkombëtar Mjekësor dhe Shëndetësor i Hongkong në maj
11
Turqia EKSPOMETOI EURAZINË në Mars