Tel / Whatsapp: + 86 15005204265

Të gjitha kategoritë
Media & Ngjarjet
Nëntor 17, 2023

Momentet emocionuese të Periodmed Medical në Ekspozitën e 55-të Ndërkombëtare të Spitalit dhe Pajisjeve Mjekësore në Düsseldorf në Gjermani në 2023

Produktet e Periodmed Medical shpërndahen gjerësisht në Azi, Afrikë, Amerikën Latine, Evropë dhe Amerikën e Veriut. Ne ofrojmë shërbime profesionale të pajisjeve mjekësore me ultratinguj në dhjetëra vende dhe rajone në mbarë botën, duke përfshirë Shtetet e Bashkuara, Meksikën, Hondurasin, Argjentinën, Brazilin, Kilin, Perunë, Rusinë, Poloninë, Republikën Çeke, Mbretërinë e Bashkuar, Serbinë, Kroacinë, Australinë, Egjiptin , Maroku, Kenia, Uganda, Tanzania, Zambia, Zimbabve, Japonia, Koreja e Jugut, India, Turqia, Siria, Pakistani dhe më shumë. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhjet më të mira mjekësore për pacientët globalë dhe profesionistët e kujdesit shëndetësor, duke përmirësuar standardet e kujdesit shëndetësor dhe cilësinë e shërbimit.

1
2
3
4

Për të përmirësuar më tej përvojën e klientit dhe mbulimin e shërbimit, Periodmed Medical planifikon të krijojë zyra dhe degë në provinca dhe qytete të ndryshme në Kinë për t'u shërbyer më mirë klientëve vendas. Për më tepër, ne planifikojmë të krijojmë degë lokale jashtë shtetit në Evropë dhe Indi pas vitit 2024 për të zgjeruar më tej ndikimin tonë në tregun ndërkombëtar dhe për të promovuar përparimet në teknologjinë mjekësore globale.

5
6
7
8

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për më shumë informacion në lidhje me produktet dhe shërbimet e Periodmed Medical, ju lutemi mos ngurroni të kontaktoni ekipin tonë. Ne mezi presim t'ju ofrojmë mbështetjen më të mirë të teknologjisë mjekësore me ultratinguj.

Adresa e selisë: Kati 13, Ndërtesa C1, Sheshi Mingyang, Software Park,

Qarku i zhvillimit ekonomik, Xuzhou

Adresa e fabrikës: Ndërtesa nr.9, Zona B, Parku Industrial Dian Dian, Zona Industriale Xuzhou, Distrikti Jiawang, Qyteti Xuzhou, Provinca Jiangsu

Emaili zyrtar mjekësor i ultrazërit me periudhë të caktuar jashtë shtetit: [email mbrojtur]

Uebsajti zyrtar mjekësor i ultrazërit periodik: www.periodmed.com

Linja telefonike e shitjeve: +86 516 68910108 (Mjekësi vendase)

+86 516 68910109 (Mjekësi jashtë shtetit)

WhatsApp: +86 15005204265

Kategoritë e nxehta