Tel / Whatsapp: + 86 15005204265

Të gjitha kategoritë
Media & Ngjarjet
Tetor 30, 2023

Vështrim i fshehtë në pikat kryesore: Periudha mjekësore që merr pjesë në Panairin e 88-të Ndërkombëtar të Pajisjeve Mjekësore të Kinës (CMEF)

Periodmed prezanton produktet e tij më të fundit kryesore, duke ilustruar vizionin korporativ të markës me cilësi të jashtëzakonshme të produktit dhe shërbim profesional të përkushtuar. Numri i kabinës me periudha: 12S29

1
2


3
4

Produktet kryesore të ekspozuara në këtë ekspozitë përfshijnë:

Monitor i pacientit, Monitor i pacientit ICU, Monitor i Shenjave Jetësore, Monitor i Pacientëve Neonatal, Monitor portativ, Makinë me ultratinguj, EKG, Pulse Oksimetër Handhelp, Shiringë dhe Pompë Infuzioni,

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për më shumë informacion në lidhje me produktet dhe shërbimet e Periodmed Medical, ju lutemi mos ngurroni të kontaktoni ekipin tonë. Ne mezi presim t'ju ofrojmë mbështetjen më të mirë të teknologjisë mjekësore me ultratinguj.

2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (1)
2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (2)
2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (3)


2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (4)
2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (5)
2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (6)


2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (7)
2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (8)
2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (11)


2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (12)
2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (14)
2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (15)


2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (16)
2023 Kinë (Shenzhen) Ekspozita e 88-të e Kinës Ndërkombëtare e Pajisjeve Mjekësore (Vjeshtë)(yonkermed&periodmed) (17)

Adresa e selisë: Kati i 13-të, Ndërtesa C1, Sheshi Mingyang, Software Park, Qarku i zhvillimit ekonomik, Xuzhou

Adresa e fabrikës: Ndërtesa nr.9, Zona B, Parku Industrial Dian Dian, Zona Industriale Xuzhou, Distrikti Jiawang, Qyteti Xuzhou, Provinca Jiangsu

Emaili zyrtar mjekësor i ultrazërit me periudhë të caktuar jashtë shtetit: [email mbrojtur]

Uebsajti zyrtar mjekësor i ultrazërit periodik: www.periodmed.com

Linja telefonike e shitjeve: +86 516 68910108 (Mjekësi vendase)

+86 516 68910109 (Mjekësi jashtë shtetit)

WhatsApp: +86 15005204265