Tel / Whatsapp: + 86 15005204265

Të gjitha kategoritë
Media & Ngjarjet

Media & Ngjarjet

Shtëpi> Media & Ngjarjet

Lajme të rekomanduara

Momentet emocionuese të Periodmed Medical në Ekspozitën e 55-të Ndërkombëtare të Spitalit dhe Pajisjeve Mjekësore në Düsseldorf në Gjermani në 2023
Momentet emocionuese të Periodmed Medical në Ekspozitën e 55-të Ndërkombëtare të Spitalit dhe Pajisjeve Mjekësore në Düsseldorf në Gjermani në 2023
2023-11-17

Periodmed Medical's products are widely distributed in Asia, Africa, Latin America, Europe, and the North America. We providing professional ultrasound medical equipment services to dozens of countries and regions worldwide, including the United St...

Mëso më shumë
Periodmed Medical është gati të marrë pjesë në Ekspozitën Ndërkombëtare të Spitalit dhe Pajisjeve Mjekësore në Düsseldorf në Gjermani
Periodmed Medical është gati të marrë pjesë në Ekspozitën Ndërkombëtare të Spitalit dhe Pajisjeve Mjekësore në Düsseldorf në Gjermani
2023-11-10


Periodmed Medical is set to participate in the 55th edition of the Düsseldorf International Hospital and Medical Equipment Exhibition in Germany in 2023. The exhibition will take place from November 13th to November 16th, and our booth number is 1...

Mëso më shumë
Vështrim i fshehtë në pikat kryesore: Periudha mjekësore që merr pjesë në Panairin e 88-të Ndërkombëtar të Pajisjeve Mjekësore të Kinës (CMEF)
Vështrim i fshehtë në pikat kryesore: Periudha mjekësore që merr pjesë në Panairin e 88-të Ndërkombëtar të Pajisjeve Mjekësore të Kinës (CMEF)
2023-10-30

Periodmed prezanton produktet e tij më të fundit kryesore, duke ilustruar vizionin korporativ të markës me cilësi të jashtëzakonshme të produktit dhe shërbim profesional të përkushtuar. Numri i kabinës me periudha: 12S29 Produktet kryesore të ekspozuara në këtë ekspozitë përfshijnë...

Mëso më shumë

Lajme të tjera