Tel / Whatsapp: + 86 15005204265

Të gjitha kategoritë
Zoe
Zoe

Email: [email mbrojtur]

Tel/WhatsApp: + 86 18105213369

sheri
sheri

Email: [email mbrojtur]

Tel/WhatsApp: + 86 15050008513

Cindy
Cindy

Email: [email mbrojtur]

Tel/WhatsApp: + 86 15951265942

Kontakt
Konsulenti ynë

Duke kërkuar për partnerë në mbarë botën, shpresojmë të jemi të thelluar dhe multimodal. Në të njëjtën kohë, ne ofrojmë politika promovimi, mbrojtjeje dhe mbështetjeje për partnerët tanë. Ajo që na duhet është një partner që rritet së bashku, jo vetëm një marrëdhënie blerje/shitje. Nëse keni ndonjë ide, ju lutemi na kontaktoni.

Kontaktoni

Jiangsu Periodmed Science Technology Co., Ltd

Adresa e Selisë Qendrore:
Kati i 13-të, Ndërtesa C1, Sheshi Mingyang, Software Park Zhvillimi ekonomik DistrictXuzhou
Adresa:
Ndërtesa nr.9, Zona B, Parku Industrial Dian Dian, Zona Industriale Xuzhou, Distrikti Jiawang, Qyteti Xuzhou, Provinca Jiangsu
Linja telefonike e shitjeve:

+86 516 68910108 (mjekësore shtëpiake)

+86 516 68910109 (mjekësore jashtë shtetit)

Posta zyrtare:
[email mbrojtur]
Tel Zyrtar:
+ 86 15005204265
Kontaktoni
kontaktoni2
kontaktoni3

Dua të dëgjoj nga ju. Kontaktoni