Tel / Whatsapp: + 86 15005204265

Të gjitha kategoritë
Shërbimi dhe mbështetja

Shërbimi dhe mbështetja

Shtëpi> Shërbimi dhe mbështetja

shërbim

Udhëzues Teknik

 • PMS-VP8
  Data: 2023-08-29 Shkarko
 • PMS-VL8
  Data: 2023-08-29 Shkarko
 • PMS-V15
  Data: 2023-09-01 Shkarko
 • PMS-V12
  Data: 2023-09-01 Shkarko
 • Seria PMS-HW (Veterinar)
  Data: 2023-09-01 Shkarko

klinikë
Shfaqja e aplikacionit

Për t'ju ndihmuar në diagnostikimin me performancën e përmirësuar të imazhit dhe teknologjitë adaptive me makinat me ultratinguj, zgjidhjet dhe shërbimet nga PeriodMed.

shërbim
shërbim
shërbim
shërbim

Shërbimi dhe Mbështetja e PeriodMed

Përgjigje 24 orëshe për shërbimin ndaj klientit

Linja telefonike e shitjeve: +86 516 68910108 (mjekësore shtëpiake)
Linja telefonike e shitjeve: +86 516 68910109 (mjekësore jashtë shtetit)
Email zyrtar: [email mbrojtur]

Ofroni vazhdimisht klientëve shërbime të përmirësimit të softuerit
Shërbimet e instalimit dhe komisionimit në mënyrë sistematike
Ekipi profesional i pas shitjes ofron mbështetje teknike gjithëpërfshirëse
Trajnim perfekt online dhe offline
Klinik Akademik dhe Shkëmbim Në Spitale të Mëdha në Shtëpi dhe Jashtë