Tel / Whatsapp: + 86 15005204265

Të gjitha kategoritë
Ekografi veterinare

Ekografi veterinare

Shtëpi> Produkt > Ekografi veterinare

Mirë se vini në PeriodMed
Një prodhues kryesor i pajisjeve mjekësore

i specializuar në produktet e sistemit me ultratinguj dhe zgjidhjet e sistemit tejzanor Produktet me ultratinguj përfshijnë njerëzit dhe kafshët.

Zinxhiri ynë i industrisë

 • R&D

  R&D

 • Moulding & Injection

  Moulding & Injection

 • Kuvendi SMT

  Kuvendi SMT

 • Kuvend

  Kuvend

 • Inspektimi i Cilësisë

  Inspektimi i Cilësisë

 • Prodhim ne mase

  Prodhim ne mase

 • Ambalazh

  Ambalazh

 • Menaxhimi i depove

  Menaxhimi i depove

Pse Zgjidhni Periomed
Pse Zgjidhni Periomed

Bazuar në Yonker Group, i drejtuar nga nevojat mjekësore dhe i njohur përmes inovacioneve teknologjike, PeriodMed me një përparim të madh në kërkimin e imazheve mjekësore dhe produkteve të tjera.

 • Fuqia cilësore
  Fuqia cilësore

  Kontrolli i shkëlqyer i cilësisë 360 ° sjell përvojë të jashtëzakonshme

 • Forca teknike
  Forca teknike

  E pajisur me teknologji të avancuar globale, performancë të saktë dhe të fuqishme

 • Fuqia e Bukurisë
  Fuqia e Bukurisë

  Të ketë forcë të jashtëzakonshme dhe pamje të plotë

 • Risi
  Risi

  Mendoni gjithmonë më shumë për shëndetin tuaj

 • Forca e valencës seksuale
  Forca e valencës seksuale

  Më pak investime, më shumë praktike

Transporti
Transporti

Ne bashkëpunojmë me kompani të njohura ndërkombëtare të transportit detar, tokësor dhe ajror dhe kompani të transportit të mallrave Kinë-Evropë, realizojmë transport të kombinuar detar, det-tokë, sigurojmë sigurinë, afatin kohor dhe kursimet e kostos së transportit të mallrave gjatë gjithë procesit. Me një rrjet të madh agjencish jashtë shtetit, ne mund të personalizojmë planin më të mirë të transportit dhe të realizojmë shërbim njëditor pa probleme derë më derë.

Paketim
Paketim

Paketimi kryesor i produktit është prej kartoni të bardhë, i cili përdoret për ruajtjen e hostit dhe aksesorëve të lidhur, dhe ka funksionin e mbrojtjes dhe rezistencës ndaj goditjeve. Gjatë transportit dhe ruajtjes, produkti është paketim i jashtëm i papërshkueshëm nga shiu dhe pluhuri, i përbërë nga letër valëzuar AB, rreshtim i brendshëm EVA dhe qese e jashtme PE. Sigurohet pasiguria e gërryerjes dhe nxjerrjes gjatë transportit.